Frank Vandenbroucke verlaat Quick.Step-Davitamon

Print
"Wielerploeg Quick.Step-Davitamon en Frank Vandenbroucke hebben beslist om in wederzijds overleg een einde te maken aan de overeenkomst die beide partijen hadden tot en met einde volgend seizoen, en dit vanaf 1 januari 2004." Zo maakte het Belgische team het nieuws over de breuk met VDB donderdagmiddag wereldkundig. De beslissing kwam er "naar aanleiding van uiteenlopende visies in verband met de sportieve toekomst van Frank".
Frank Vandenbroucke, die dit jaar opnieuw op het voorplan trad na een 'annus horribilis' in 2002 met een tweede plaats in de Ronde van Vlaanderen als hoogtepunt, is vrij om vanaf heden eender welk contract te ondertekenen met een andere ploeg. Luidop wordt daarbij aan de nieuwe Jacques-ploeg gedacht van wielermecenas Noël Demeulenaere.

In het communiqué van QSD bedankt Vandenbroucke nog de ploeg voor de vlotte samenwerking en wenst hen een even succesvol jaar toe als het afgelopen seizoen. De technische ploegleiding wenst aan Frank ook een succesvol vervolg van zijn carriere toe.

.

Nu in het nieuws