Ford Genk : 20 Belgische groepen spelen gratis op Job-Live

Print
Tijdens het gratis solidariteitsconcert Job-Live zullen 20 Belgische groepen aantreden. Het concert vindt komende zaterdag van 13 tot 18 uur plaats op de parking van de Genkse Fordfabriek en volgt op een mars voor werkgelegenheid doorheen het stadscentrum van Genk. Die mars start om 11 uur.
Publiekstrekkers op Job-Live zijn Axelle Red, Buscemi, Janez Dedt, Mama's Jasje en Mauro. Daarnaast zal ook een handvol BV's het aanwezige publiek toespreken, zo blijkt uit de definitieve affiche die dinsdag opgesteld werd door organisatoren Chokri Mahassine van het alternatieve rockfestival Pukkelpop en Herman Schueremans van Rock Werchter.

Andere gratis optredens zaterdag zijn Axl Peleman, Frank Vanderlinden (De Mens), Guy Swinnen, Will Tura, De Laatste Showband, Stijn Meuris, De Nieuwe Snaar en Roland. De presentatie van het muziekgebeuren zal verzorgd worden door radio -en televisiepresentatrice Ann Reymen en door Felice.

Benevens de artiesten zullen ook enkele BV's hun opwachting op Job-Live maken. Zo verleenden presentator Luk Alloo, motorcrosser Stefan Everts, actrice Ann Swartenbroekx, de spelers van KRC Genk, Ann Van Elsen en Tanja Dexters en Ellen, Glenn, Hanz, Detlev en Filip van Big Brother hun medewerking aan het solidariteitsconcert.
MEEST RECENT