Bowling: Bowlmaster en Berkerijs sterk op eerste speeldag

Print
De nieuwe bowlingcompetitie is van start gegaan met al meteen een bevestiging van het vermoedelijke verloop ervan. Berkerijs realiseerde in het tussenseizoen enkele opmerkelijke transfers en zal meer dan ooit het aan Bowlmaster en Tragel gewaagde team worden.
 
In Eurobowling in Deurne werd op de openingsdag ook de eerste perfect game genoteerd.Thierry Troukens (714) van Euro Dakwerken De Laet speelde die game in de wedstrijd tegen het pas gepromoveerde PRC The Devils Team in afdeling 1B.
 
Berkerijs trok naar Aalst voor een eerste grote test maar ondervond daar maar weinig weerstrand van Tragel Sport 2 Maes (Wolfs 628 - Schatteman 604). Gastmans (662) en Pellegroms (602), de aanwinsten bij Berkerijs, onderstreepten al meteen hun waarde en brachten samen met Yves (701) en Sven Van Eijken (642) de eerste opdracht tot een goed einde.
 
Voor Bowlmaster 1 was het even opletten want de derby tegen Bowlmaster 2 New GAA is nooit zonder gevaar. Het weerwerk van de tweede ploeg bleef echter beperkt tot de pogingen van Consalvo (610) en Goldwasser (641). Daardoor kwamen Franceus (616), Bonnevalle (606), Notteboom (639) en Collignon (663) nooit onder druk. Bowlmaster en Berkerijs gaan samen aan de leiding. Ook Yaka heeft nog het maximum van de punten.

.

Nu in het nieuws