Verkeersongevallen Pinksterweekeinde eisen 13 mensenlevens

Print
De Belgische wegen hebben weer hun tol geëist dit Pinksterweekeinde. Sinds vrijdagavond kwamen dertien personen bij verschillende ongevallen in het land om het leven. Vrijdag stierf een 35-jarige man uit Nazareth aan zijn verwondingen opgelopen bij een botsing in het Limburgse Diepenbeek. Een klap tegen een boom zaterdagochtend in Bree was fataal voor een jonge vrouw uit Bocholt. Zaterdagavond kwam een 37-jarige man om toen hij met zijn motorfiets in Zomergem een overstekende wagen in de flank reed.
In de nacht van zaterdag op zondag werd in Eigenbrakel het lichaam gevonden van een 17-jarige bromfietser. De jongen had de bocht gemist en was door de omheining van een weide geslagen. Bij een zware aanrijding zondagmorgen tussen een sportwagen een een terreinwagen op de RN90 Namen-Charleroi in Malonne kwamen de twee inzittenden van de sportwagen om het leven toen hun wagen in brand vloog.

Een meisje van zes jaar overleed zondagmiddag in Staden. Deborah V. stak achter de geparkeerde wagen van haar ouders de weg over en werd gegrepen door de auto. In Geel stierf een motorrijdster uit Balen na een frontale botsing tussen twee moto's en een personenwagen. Een 59-jarige vrouw uit Brugge, die zaterdag samen met haar man door een dronken chauffeur van het fietspad werd gemaaid langs de Brugsesteenweg in Nieuwpoort, overleed zondag.

De verwondingen opgelopen bij een verkeersongeval in Hoboken werden een 18-jarige chauffeur fataal. De jongeman was met zijn auto op een oplegger geknald. Een vrouw van vijftig stierf maandag omstreeks 11.10 uur bij een verkeersongeval met drie auto's op de Naamsesteenweg in Hamme-Mille, nabij Waver. Op de afrit Sint-Niklaas op de E17 raakte een auto van de weg en knalde tegen een boom. De chauffeur, een bejaarde man, was op slag dood. Tot slot, in Flemalle verdronk een 34-jarige bestuurder nadat die met zijn wagen in de Maas belandde.
Nu in het nieuws