Zézéto: "Beveren heeft zich weer eens super geamuseerd"

Supergemotiveerd was hij, Vénance Zézéto. Moeskroen- trainer Lorenzo Staelens zou interesse hebben voor de 21-jarige spits, en na de prestatie van zijn team gisteren blijkt dat Moeskroen nog wel een paar goeie spelers kan gebruiken.Beveren voetbalde bij momenten weer subliem, terwijl Moeskroen weinig voorstelde.

Technisch moet je de Ivorianen van Herman Helleputte niet veel meer wijsmaken. Dat hebben ze gisteren weer eens getoond. Met een knap doelpunt, zijn tiende pot van het seizoen, en enkele fraaie dribbelnummers toonde Zézéto waarom hij heel belangrijk kan zijn voor de Waaslanders.

“Ik ben heel blij met dat doelpunt en de drie punten”, lachte Zézéto. “We hebben ons weer super geamuseerd op het veld. Dat Moeskroen geïnteresseerd is in mij, was uiteraard een extra stimulans om te tonen wat ik waard ben. Moeskroen speelde niet zo sterk, maar ik ben ervan overtuigd dat ze wel een goeie ploeg hebben, met ambitie. Ik heb nog niet met de club of met trainer Staelens gepraat.Wij Ivorianen kunnen eigenlijk weinig doen. Sportief directeur Jean-Marc Guillou houdt zich met geïnteresseerde clubs bezig.Als ik naar Moeskroen kan, wil ik dat wel. Maar ik wil even goed nog een jaartje groeien bij Beveren,want ik speel hier graag.”

De supporters amuseerden zich te pletter, want Beveren knoopt na een nul op negen weer aan met de overwinning en goed voetbal. “We hebben nu niets meer te verliezen. Met deze wedstrijd hebben we reclame gemaakt voor de laatste thuismatch over twee weken tegen Anderlecht. Hopelijk kunnen we ook tegen paars-wit stunten.”

Blijven Stack en Halls op Freethiel? De kans wordt almaar groter dat doelman Graham Stack en verdediger John Halls nog een seizoen langer bij SK Beveren blijven. Stack liep trouwens een lichte dijblessure op na een kniestoot. Yaya Touré had dan weer na de match last van de lies.

Nu in het nieuws