Eat This

Print
De ongezonde rivaliteit tussen CounterStrike-clans heeft opnieuw een leven geëist. Een jonge speler liet op 11 januari het leven bij een schietpartij in een internetcafé in het Canadese Vancouver.
BR> Het is niet de eerste keer dat er een dode valt bij een treffen ‘in real life’ tussen CS-clans. Vorig jaar werd in de VS een speler doodgeschoten.

@ @ @

Lara Croft is duidelijk niet meer zo fit als in haar topdagen. De rondborstige dame heeft beslist haar fans nóg wat langer op zich te laten wachten. De game Tomb Raider: Angel Of Darkness zou nu ten vroegste in april verschijnen, aldus producent Eidos.

@ @ @

Er zal een speelfilm komen, gebaseerd op de Metroid-games van Nintendo. De rechten zijn in handen gekomen van Zide/Perry Entertainment, ondermeer bekend van films als Final Destination en American Pie. Wannneer de film er komt, is nog niet meegedeeld.

@ @ @

Ook de GameCube krijgt in 2005 een opvolger. De spelconsole moet in dat jaar de concurrentie kunnen aangaan met de opvolgers van de Xbox en de PlayStation 2. Dit werd aangekondigd door Nintendo-topman Satoru Iwata.

.

Nu in het nieuws