Eat This

Print
De demo van de stealthgame ‘IGI 2: Covert Strike’ (PC) is sinds gisteren te downloaden op de website van producent Codemasters (www.codemasters.com/igi2). De missie in de demo speelt zich af in een Roemeense goudmijn. Je kruipt opnieuw in de huid van IGI-agent David Jones, bestrijder van het internationale terrorisme. De release van de volledige game is voorzien op 14 februari.
BR>
@ @ @

Vreugdekreten uit het Microsoft-gebouw in Redmond. Het zou immers goed gaan met de verkoop van de Xbox in Europa. Volgens de persmededeling heeft de Xbox het in de feestperiode dubbel zo goed gedaan als de GameCube en bezet de Microsoft-console nu in Europa de tweede plaats na de PS2. Wereldwijd zijn er van de Xbox voorlopig zo’n 8 miljoen stuks verkocht, waarvan 2 miljoen in Europa.

@ @ @

Sony blijft echter met afgetekende voorsprong de leider op de consolemarkt. Deze week rolde immers de 50 miljoenste (!) PS2 van de band. 32 procent daarvan werd op de Europese markt verkocht. De PS2 werd gelanceerd in maart 2000.
@ @ @

Nog deze week werden de eerste details (en screens) vrijgegeven van de nieuwste telg in de populaire Total War-reeks. Na Shogun en Medieval kunnen de fans van de RTS-game voor PC zich nu uitleven in het Romeinse Rijk.
Rome: Total War maakt gebruik van nooit geziene 3D-graphics voor een zo indrukwekkend mogelijke weergave van de legers (Romeinse legioenen, Griekse troepen, Barbaarse horden, legers uit Carthago, enz.) Meer dan 10.000 eenheden zullen kunnen deelnemen aan één gevecht. Een multiplayer-optie is voorzien. Releasedatum nog niet meegedeeld.

@ @ @

De release van de GameCube-versie van Splinter Cell zakt steeds verder weg. Producent Ubisoft heeft laten weten dat de game enkele maanden later in de rekken zal komen, namelijk “ergens in mei.” De PC-versie verschijnt op 28 februari, die voor PS2 op 28 maart.

@ @ @

Goed nieuws uit het kamp van Infogrames. De topper Unreal II: The Awakening (PC) is goud gegaan. De langverwachte futuristische first person shooter zal dus - zoals gepland - op 7 februari in de winkels liggen.
MEEST RECENT