Schalke 04 wil Timmy Simons

Print
Rudi Assauer, manager van Schalke 04, wil Gouden Schoen Timmy Simons graag deze zomer naar Gelsenkirchen halen. Assauer nam daarover dit weekend contact op met Guy Bonny die samen met Willy Hox de belangen van Gouden Schoen Timmy Simons behartigt. Hij doorkruiste daarmee brutaal de contractbesprekingen tussen Club en Simons die normaal gezien vorige week al afgerond hadden moeten zijn.
 
“Ik heb dit weekend eerst geluisterd naar Assauer en daarna lichtte ik Timmy zelf en Clubdirecteur Antoine Vanhove over de nieuwe ontwikkelingen in,” aldus Bonny. “In Brugge heb ik begrepen dat ze Simons niet graag willen laten gaan en dat ze hem aan zijn contract, dat nog tot 2005 loopt, willen houden. Ik kan dat wel begrijpen want we stonden net op punt het contract van Simons bij club open te breken tot 2008. Normaal gezien hadden we de zaak vorige donderdag afgerond, maar door het slechte weer en de sneeuw ben ik niet in Brugge geraakt en werd alles tot begin deze week uitgesteld. Ondertussen is Schalke er dan tussengekomen.”
 
“Ik heb begrepen dat Assauer ook al bij Brugge geïnformeerd heeft naar de transferprijs. Ik hoop daar vandaag meer over te vernemen en dan zien we wel verder.”Volgens Guy Bonny ziet Simons zelf Schalke wel zitten. “Hij kan zich in Gelsenkrichen sportief en financieel verbeteren. Maar hij wil pas met Schalke praten als de clubs er samen uitgeraken.”
 
Club-directeur Antoine Vanhove is wat dat betreft duidelijk: “Ik weiger aan een transfer mee te werken.”
Nu in het nieuws