Antwerp trekt met zestien spelers op bekerafzondering

Print
Antwerp trekt vandaag op afzondering naar hotel Nottebohm in Brecht om er de bekermatch tegen Germinal Beerschot voor te bereiden. Zestien spelers verzamelen om 13.30u in het afzonderingsoord en werken een uurtje later een laatste training af. Daarna is het aftellen naar woensdagavond.
De zestien geslecteerden:Tumilovich, Feys, Ouon, Leleu, Pinxten, Evens, Hussain,Campara,Sergeant,Yattara, Mussa,Goots, D’Haene,Kubik, Imagbudu en Nielsen. Dit zijn dezelfde namen van de heenwedstrijd op één uitzondering na: de schorsing van Imagbudu is afgelopen en hij neemt zijn plaats op het middenveld opnieuw in.Arthur Gomez valt daardoor uit de kern.

De gele schorsing van Karel D’Haene, die in principe de match van vorige zondag in Moeskroen moest missen, geldt niet voor de beker. D’Haene moet zaterdag voor de competitie tegen Charleroi vanuit de tribune toekijken. Nouredinne Ziyati keerde zonder resultaat terug van een test bij het Roemeense Rapid Boekarest. De Marokkaan blijft dus ook de komende maanden op de Bosuil.
Nu in het nieuws