Verschueren geeft Boffin eerste Anderlecht ere-teken

De tweede praatavond ‘Vraag het aan STVV’ was een groot succes want liefst vijfhonderd Haspengouwse supporters waren benieuwd naar de bouwplannen van hun favoriete ploeg.

Eerst kreeg Danny Boffin, als eerste ex-speler van Anderlecht,een gouden ereteken op de mouw gespeld door manager Michel Verschueren voor zijn prestaties tijdens het voorbije jaar. Ook het Truiens bestuur was erkentelijk met een ketting.Toen het daarna ging over de bouwplannen van STVV kon Verschueren zich vinden in de renovatie met privékapitaal.

“Ik voel me twintig jaar jonger want ook ik kwam toen met zulke plannen naar onze voorzitter toegestapt,” aldus de manager.“Misschien dat wij wel het voordeel hebben dat Anderlecht supporters lokt over het ganse land want slechts tien procent van de Brusselaars vindt de weg naar ons stadion. Ik hoop dat we dinsdag voor de beker een sportieve strijd uitvechten zonder hooliganisme.We verloren tot nog toe drie keer voor de beker tegen Sint-Truiden. Dat is voldoende geweest.Volgende week komen we met vijftien leeuwen naar Staaien.”

Verschueren vond het ook een terechte keuze om de bouwplannen in enkele fases te laten plaatsvinden om zo de sportieve toekomst van STVV niet te hypothekeren.

Nu in het nieuws