Gewapend duo knevelt zaakvoerster in Mechelen

Twee overvallers hebben zaterdagnamiddag een gewapende overval gepleegd op de meubelzaak Naegels aan de Battelsesteenweg in Mechelen. Ze bedreigden de zaakvoerster, waarna ze haar knevelden en met geld aan de haal gingen.

ghouben

Twee jongemannen kwamen zaterdagnamiddag de meubelzaak binnen. Ze stapten naar de zaakvoerster en bedreigden haar.De twee gingen bijzonder brutaal te werk. Ze knevelden de dame aan handen en voeten, waarna ze haar in een lokaaltje opsloten. Daarop doorzochten de overvallers het kantoor. Ze vonden er een som geld en sloegen op de vlucht op twee damesfietsen.

De politie slaagde er niet meer in de daders te vatten. De omvang van de buit is nog niet bekend. De politie onderzoekt een eventueel verband met een gelijkaardige overval waarvan vorige week een nachtverpleger in rusthuis De Polder het slachtoffer werd. Ook hij werd gekneveld en opgesloten. De daders gingen toen aan de haal met de kluis van de instelling. De politie sluit niet uit dat het tweetal zich ook schuldig heeft gemaakt aan andere criminele feiten.

Nu in het nieuws