Ontslag trainer Etienne Delangre (Sp. Charleroi) (2)

Print
"De directie van Sporting Charleroi heeft beslist Etienne Delangre te ontslaan. De interim wordt verzekerd door het duo "Khalid Karama/Mario Notario" is de mededeling die secretaris-generaal Pierre-Yves Hendrickx dinsdag verspreidde.
De 39-jarige Etienne Delangre ging pas deze zomer als hoofdtrainer aan de slag bij Charleroi ter opvolging van Enzo Scifo. Hij werd bijgestaan door adjuncttrainer Khalid Karama en Mario Notaro, de trainer van de B-kern en de beloften. Eerder verzekerde hij vorig seizoen de promotie van zowel Dison Verviers als Sprimont naar derde afodeling. Een groot deel van zijn loopbaan was hij speler bij Standard Luik (1981-1992) en RWDM (1992-1994), waarna hij trainer werd bij Atlas, Seraing RUL, een eerste maal Sprimont en Walhain.
De laatste plaats in de rangschikking met 4 punten 11 wedstrijden is delangre dus fataal geworden. Eeven zag het er naar uit dat Charleroi voorbije zaterdag een eerste overwinning zou behalen tegen St-Truiden, maar een 2-0 voorsprong werd uiteindelijk omgezet in een puntendeling (2-2).

.

Nu in het nieuws