Einde Van den Wijngaert bij KVM nabij

Print
Na de opstand van de supporters en de reactie van de spelers lijkt het einde van Willy Van den Wijngaert bij KV Mechelen steeds dichterbij te komen. "Als ze mij niet meer willen, dat ze het dan zelf maar oplossen", verklaarde de voorzitter gisteravond, maar tegelijkertijd voegde hij eraan toe dat hij toch nog even verderwerkt aan het plan-Cornelis Veenbrink. Dat bestaat erin dat iemand uit de omgeving van KV Mechelen het stadion koopt en nadien opnieuw verhuurt aan de club, het zogenaamde sale-lease-back-principe.
BR>
Momenteel zijn er twee kandidaat-kopers: Willy Van den Wijngaert en Johan Willemen, aannemer uit de vzw. De uitvoering ervan neemt zo'n vier tot zes weken in beslag. Daarmee zijn de korte-termijn-problemen niet opgelost. Daarover vergadert de Algemene Vergadering dinsdag.
Keurt de vzw het nieuwe reddingsplan af, dan wordt Van den Wijngaert weggestemd en wordt een werkgroep gevormd, die de leiding van de club op zich neemt. In dat geval zullen waarschijnlijk gesprekken worden aangeknoopt met de groep van Aad de Mos.
Nu in het nieuws