Eat This

Print
Het gaat goed met Stuntman voor PS2. Enkele weken na de release zijn er al 500.000 spellen verspreid over Europa en voert de game zowat alle verkoopslijsten aan. Zelfs Resident Evil en de zwaar gehypete Conflict: Desert Storm moeten het ontgelden.
BR>
@ @ @
Bestseller-auteur Michael Crichton gaat samenwerken met Sega aan een nieuw videospel. Crichton, bekend van Jurassic Park, Coma en The Andromeda Strain zou een thrillerachtig concept uitwerken voor Sega. Het kan overigens nog wel even duren voor u het spel van Crichton onder uw duimen hebt. Het gemiddelde kwaliteits-videospel vraagt een investering van 6 tot 10 miljoen dollar en het duurt ongeveer drie jaar voor het af is.
@ @ @
Een film die dan weer een game zal worden is Reign of Fire. Het spel van Bam Entertainment zou zelfs al in november/december op de markt moeten komen voor alle consoles. De gamers zullen het - net zoals in de film - te voet of met een keuze aan voertuigen op moeten nemen tegen een zootje vuurspuwende draken.
@ @ @
Moest u nog twijfelen dat het goed gaat met videogames: Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) liet zopas weten dat er in totaal al 40 miljoen PlayStation 2-consoles vanuit de fabriek zijn verscheept naar alle hoeken van de wereld. Slik...
@ @ @
Sony heeft overigens plannen bekend gemaakt om in de loop van volgend jaar een kit op de markt te brengen waarmee de PS2 opgewaardeerd zou kunnen worden tot een device om ook tv-programma’s op te nemen. De kit zou alle noodzakelijke hardware - zoals een harde schijf - en software bevatten. Eerst is Japan aan de beurt, een precieze datum is nog niet meegedeeld.
@ @ @
Microsoft heeft game-ontwikkelaar Rare opgekocht.Dat werd trots meegedeeld op de X02 vorige week in Sevilla. Rare is ondermeer bekend van games als Donkey Kong 64, GoldenEye 007, Banjo-Kazooie en Perfect Dark. Het gewaardeerde Rare-team zal nu exclusief voor de Xbox games ontwikkelen. De eerste Xbox-titel is Kameo (lente 2003).
@ @ @
Electronic Arts heeft een gloednieuwe website geopend om de gamers lekker te maken voor de The Lord of The Rings: The Two Towers (PlayStation 2). Op de website vind je trailers, details over de karakters, screensavers, wallpapers, enz. www.lordoftherings.ea.com

.

Nu in het nieuws