Real Madrid - Ronaldo herneemt tegen Racing Genk

Vicente Del Bosque, de coach van Real Madrid, testte donderdag de Braziliaanse aanvaller Ronaldo in een wedstrijd van de invallers tegen een jeugdteam, met het oog op het grote debuut van de wereldkampioen in zijn nieuwe clubkleuren, naar alle waarschijnlijkheid woensdag in de Champions League tegen Racing Genk.

Belga

Ronaldo, die fysiek nog niet 100 procent is, scoorde de derde goal voor de invallers (die met 4-1 wonnen), maar miste ook een karrevracht kansen. Zonder al te veel twijfel zal de ex-speler van Inter Milaan op 25 september voor het eerst voor Real spelen tegen de Limburgers in het eigen Bernabeu-stadion, hoewel ook even de thuismatch van zaterdag tegen Osasuna werd geopperd als debuut.

Sommigen lieten echter al horen dat de Braziliaan zal moeten vechten voor een basisplaats in het elftal dat op de eerste speeldag van de Champions League AS Roma met 0-3 versloeg dankzij doelpunten van Guti (2x) en Raul. "Ik weet niet wanneer Ronaldo zal spelen", verklaarde verdedigende middenvelder Ivan Helguera. "Real Madrid speelt goed op dit moment en het is moeilijk te zeggen wie eruit moet om plaats te maken".