Vermant praat nog niet met Club

Het is zo goed als zeker dat Sven Vermant, die straks bij Brugge einde contract is, Club verlaat. De middenvelder liet zijn manager maandag het geplande onderhoud met secretaris De Nolf afblazen. Vooral Glasgow Rangers zou verregaande interesse in Vermant hebben. De Schotse ploeg blijkt ook bij de speler zelf de voorkeur te krijgen. Tjörven De Brul had maandag opnieuw last van de enkel en hield het net als Verheyen bij individuele oefeningen. Doelman Nemec werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Slovenië voor de wedstrijden tegen Rusland (24 maart) en Joegoslavië (28 maart).
BR>
Herpoel aan tafel met AA Gent
Frédéric Herpoel, einde contract bij AA Gent, werd maandag in de kleedkamer van de Bosuil aangesproken door voorzitter De Witte met de vraag om deze week nog eens te spreken over een eventuele contractverlenging. De besprekingen met de doelman slepen al aan sinds december. De Egyptenaar Ibrahim Saïd speelde voor de tweede keer mee met de Gentse invallers en scoorde. De overgang is nog altijd niet officieel wat wellicht verklaart waarom hij onder een schuilnaam werd ingeschreven op het scheidsrechterblad.

Katana niet tegen Charleroi
Suad Katana (lies) is zaterdag zeker niet inzetbaar in de thuiswedstrijd van Lokeren tegen Charleroi. Ook Vonasek (maagzweer) en Kristinsson (begin van gordelroos) moeten nog langs de kant blijven. Elbodmossi en Zoundi zijn hersteld en sluiten vandaag aan bij de groep terwijl Gretarsson terugkeert uit schorsing.

Thompson weer fit bij Harelbeke Harelbeke kan in Mechelen opnieuw rekenen op topschutter Thompson. Thompson trainde maandag nog individueel maar sluit vandaag aan met de groep. Arik Kubik bereikte een persoonlijke overeenkomst met Denver Colorado. Woensdag wordt de transfer van de Pool op clubniveau afgehandeld. Kenny Verhoene test tot donderdag bij Crystal Palace. Op zaterdag 24 maart oefent Harelbeke op het veld van het Nederlandse Den Bosch.


Meyssen en Aarst missen Beveren
Harald Meyssen en Ole-Martin Aarst missen de volgende thuiswedstrijd tegen Beveren door een schorsing. Blay meldde zich maandag ziek bij Standard. Vandaag wordt El Yamani terug verwacht uit Egypte. Voor de wedstrijd tegen Beveren kunnen alle abonnementhouders twee kaarten extra gratis afhalen op het secretariaat.

.

Nu in het nieuws