Romeo en Julia vanaf 22 september in Antwerpen

De musical "Romeo en Julia, van Haat tot Liefde" gaat op 22 september in première in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Na "Les Misérables" en "Phantom of the Opera" wordt "Romeo en Julia - van Haat tot Liefde" de derde musical van producent Music Hall. Romeo en Julia is een muzikaal spektakel van Gérard Presgurvic naar het werk van William Shakespeare. Redha zorgt voor regie en choreografie. Voor de Vlaamse versie zijn de liedjesteksten vertaald door Johan Verminnen.

Belga

In de cast zitten onder meer Veerle Casteleyn, Davy Gilles, Iris Vandekerckhove, Daisy Thys, Dieter Verhaegen, Mark Tijsmans, Chris van Tongelen, Jeannine Geerts, Eric Baranyanka, Jeroen Maes, Filip D'Haeze, Paul Vaes, Jennifer Van Brenk, Rob Pelzer, Mieke Laureys, Roel Lauwens, Rory Six, Katrijn Van Geenhoven, Richard Spijkers, Goele De Raedt en Paul Walthaus.

De musical loopt tot en met 24 november in Antwerpen. Van 5 december tot en met 5 januari is het spektakel te zien in de Capitole in Gent. Ticketinfo bij Ticket Club (0900 00 991, code 400) of via www.musichall.be of aan de kassa van Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Vorst Nationaal en FNAC.