BV's verkopen jeans voor Rode Kruis

Verliefd op de benen van Belle Perez of Koen Wauters? Dan brengt Lee Cooper je stoutste dromen in vervulling. Sinds 1 juli kan je een bod doen op de gehandtekende jeans van 61 BV's. Wie een spijkerbroek kan bemachtigen, doet meteen een goede daad, want de opbrengst van deze veiling gaat naar het Rode Kruis.

BR>

«Ik heb twee broeken opgestuurd met de post, omdat de eerste verloren gegaan is,» vertelt Belle Perez. «Maar je kan bieden op een heel

casual

jeans, eentje die ik veel heb aangehad.» De spijkerbroek, maat 30X32, droeg Belle in haar vrije tijd. Wilde podiumverhalen kan ze er niet over kwijt. «Ik heb ze wel een hele zomer aangehad. Ze is heel vaak gewassen. In mijn persoonlijke collectie heb ik trouwens bijna uitsluitend jeansbroeken. Dat zit toch het allermakkelijkst.» De slanke zangeres, één van de twaalf beroemde vrouwen die een broek afstond, is erg benieuwd hoeveel haar jeans gaat opbrengen. «Dat er zo weinig dames in de lijst staan, ligt ongetwijfeld aan de selectie van Lee Cooper. Want wij vrouwen zijn erg vrijgevig, zeker als het om het goede doel gaat.»

Bieden op kan nog tot 15 augustus, voor minimum 25 euro, op www.leecooper.com/auction, aan de Lee Cooper-zuil van de de Rode Kruis Kustactie, elke dag in een andere kuststad, of via een gele briefkaart, vanaf 19 juli af te halen in Lee Cooper-verkooppunten.