Nicky David maakt kinderdromen waar

NICKY DAVID
Onder haar eigen naam maakt de Antwerpse Nicky David niet zomaar decoratieartikelen voor kinderkamers, maar echte pareltjes die te koop zijn in Londen, Düsseldorf of Parijs. Het Amerikaanse warenhuis Fortnum & Mason heeft zelfs een Nicky David corner.

Nicky David ontwerpt niet alleen heel persoonlijke kinderkamers, ze maakt ook hartveroverende uitstalkastjes die kleine winkels of schattige huisjes voorstellen. Helemaal met de hand gemaakt, evenals de miniatuurtjes binnenin. De kleine vitrines dienen zowel om de kinderkamer te versieren, als om de kamer in een geruststellende gloed te hullen, want ze zijn tegelijk ook nachtlampjes. Nicky's kleine vitrines komen ook terecht bij beroemde modehuizen voor wie deze artieste er een herkenbare, persoonlijke toets aan geeft.

Daarnaast ontwerpt Nicky David een reeks accessoires voor de kinderkamer en een bescheiden serie pyjama's en dekentjes. Vijftien jaar geleden begon Nicky David met een van haar dochters een eigen winkel in de Leopoldstraat, The little world of Nicky David.

Leopoldstraat 22, Antwerpen, 03-646.53.15.
Nu in het nieuws