Manneken Pis steekt kop op tussen wijngummies van Britse vrouw

Print
Een Britse vrouw is tijdens het eten van haar lievelingssnoepjes tot een verbazende ontdekking gekomen. Tussen de rechthoekige, driehoekige en ronde wijngummies trof ze tot haar verbazing een snoepje in de vorm van Manneken Pis aan. Het bericht staat donderdag in The Sun.
De 37-jarige Kim Bailey voelde nattigheid toen ze tussen haar snoep een rood, urinerend mannetje vond. "Ik ging er eigenlijk van uit dat een medewerker van de firma een flauwe grap had uitgehaald", zei ze tegen de Britse krant. De vrouw contacteerde producent Bassett. Bij het betrokken bedrijf viel men uit de lucht. "Onze wijngummies hebben normaal niet die vorm. Jaarlijks produceren we miljoenen van die snoepjes. Het ziet er dus naar uit dat er in de loop van het productieproces iets is misgelopen".

Het wereldberoemde Manneken Pis trekt jaarlijks talloze toeristen in de Brusselse binnenstad. Toch is het nog geen uitgemaakte zaak of het historisch originele ontwerp van het Brusselse ketje in de Belgische hoofdstad of in Geraardsbergen staat.
Nu in het nieuws