H&M verdubbelt winkelruimte in Wijnegem Shopping Center

Hennes & Mauritz had al een grote winkel in het Wijnegem Shopping Center, maar nu is de verkoopoppervlakte nog eens dubbel zo groot geworden. Want H&M heeft de plaats van het vroegere Marks & Spencer ingenomen. Maar liefst 2.600 m² verdeeld over twee verdiepingen krijgt de H&M-klant nu onder de voeten geschoven.

BR>

"Deze nieuwe winkel laat ons toe het volledige H&M-gamma aan te bieden", vertelt Anselm Van den Auwelant, countrymanager van H&M Benelux. "Daarnaast kunnen we ook tegemoetkomen aan de eisen van een echte familieshop. De winkel heeft brede gangen en er is genoeg plaats om gemakkelijk met een kinderwagen te winkelen. Bovendien zorgt een geanimeerd kinderhoekje ervoor dat de ouders rustig kunnen kiezen. Het nieuwe interieur met wit voor dames, kinderen en jongeren en zwart voor de heren, geeft een ruimtelijke indruk."

Op het gelijkvloers van de nieuwe winkel vind je de ruime dames- en kinderafdeling. Het assortiment voor dames bestaat uit een moderne basiscollectie, verrijkt met de allernieuwste trends. Ook specifieke collecties zoals Bib voor grote maten en Mama voor de aanstaande moeders vinden er een plekje. Nog op het gelijkvloers staan de kinderen in de kijker. Terwijl mama en papa nieuwe spullen uitkiezen in het ruime gamma baby- en kinderkleding kunnen de jongsten zich amuseren in het cinemahoekje.

De eerste verdieping is dan weer gereserveerd voor heren en jongeren. De herencollectie biedt niet enkel de casual collecties en de trendy Clothes collectie, je kan er ook terecht voor een keurig kostuum. Jongeren kunnen hun keuze maken op de afdeling Divided.

Naast de nieuwe megastore blijft ook de kleinere lingeriewinkel van H&M (200 m²), die zich op de eerste verdieping van het shoppingcenter bevindt, bestaan. "Die geeft aan de klanten de mogelijkheid om lingerie te kiezen en te passen in een eerder intieme sfeer", legt Sylvie Maes van H&M uit.

Het team in Wijnegem bestaat uit 68 verkoopmedewerkers waarvan een tiental nieuwe medewerkers. Met deze opening bedraagt het totaal aantal H&M-winkels ondertussen 42, waarvan 5 in Luxemburg. In België en Luxemburg telt H&M 1.200 werknemers.

H&M, winkel 154-155 (gelijkvloers), 351-352 (1e verdiep) in het Wijnegem Shopping Center, Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem, 03-353.45.75. Dagelijks open van 10 tot 20 uur, op vrijdag tot 21 uur. Zondag gesloten.