Verdwalen in Labyrinthus

Op vakantie in Durbuy, Barvaux of Bastogne? Trek dan eens met de kinderen naar doolhofpark Labyrinthus. Voor de zesde keer kan je spelend verdwalen tussen het groen, dit keer in het land van de beroemde tovenaar Merlijn.

BR>

Themapark Labyrinthus is uniek in België. Groot en klein kan er op een waanzinnig avontuur gaan in een doolhof op ware grootte, tussen hagen van 2,5 meter hoog. Na de wereld van Alice in Wonderland, de smurfen, het Egypte van de farao’s en Peter Pan heet Merlijn je dit jaar welkom in Barvaux.

Speciaal voor de magiër werd de reuzendoolhof omgetoverd tot een versterkt kasteel met vestingmuren en hoge torens. 842.021 zaadjes waren nodig om het labyrint aan te planten.

"Word tovenaar en red de wereld!" Dat is de opdracht die iedereen aan het begin van de doolhof van Merlijn meekrijgt. De zwarte ridder wil de Levensboom, de eerste boom aller tijden, omhakken. Als hij daarin slaagt, zal de wereld één grote woestijn worden. Zo ver mag het nooit komen...

Labyrinthus is een paradijs voor fantasierijke kinderen. Zij kunnen deelnemen aan een toverworkshop of op zoek gaan naar geheime codes in de

Doolhof van de Deuren

. De allerkleinste avonturiers vinden spelletjes en verrassingen in de

Doolhof voor de Kleintjes

.

Labyrinthus, Grand Rue 16, Barvaux S/O, Durbuy. Open dagelijks 10.30 tot 19.30u. Tickets: 7 euro (volwassenen), 5 euro (kinderen vanaf 3 jaar). Info: www.labyrinthus.be, 086-21.90.42.