Bruparck viert feest

Tijdens de weekends van de zomervakantie viert Bruparck feest. Elke zaterdag en zondag kan je gratis naar themanamiddagen in het ontspanningspark aan het Atomium. Een overzichtje.

BR> Op

20 en 21 juli

kan je naar een heus straattheaterfestival. Op het programma staat niet alleen de Belgische top, maar ook internationale succesartiesten.

De beste breakdancers van België demonstreren op

27 en 28 juli

hun danspasjes en geven workshops rap, scratch, hiphop en

street dance

. En voor één keer mag je je eigen graffiti maken.

Het weekend van

3 en 4 augustus

is er één van volksspelen. Laat eens zien hoe goed je kan sjoelbakken, stokkenvangen of ringwerpen. De kleintjes kunnen zich laten schminken of spelen zelf met verf in de grime-studio.

De Crazy Clowns fleuren Bruparck op

10 en 11 augustus

op. Jongleurs, steltenlopers en ballonclowns maken er een feest van voor de allerkleinsten. Handige Harry's moeten naar het timmeratelier en mogen zelf potten bakken.

Op

17 en 18 augustus

zit het park in een Spaans kleedje. Je waant je op een Caraïbisch eiland tussen salsadansers en djembé-spelers. En je kan eindelijk de limbo leren dansen.

Wat er op

24 en 25 augustus

gaat gebeuren, is nog een grote verrassing. Bruparck verklapt wél al dat het op 31 augustus en 1 september vol springkastelen zal staan. Iedereen mag zich op de trampoline wagen, of kijken naar de kunstjes van elitespringers. Als dat geen mooie afsluiter van de zomervakantie is...

Bruparck, Eeuwfeestlaan 20, Brussel. Info: www.bruparck.com of 02-474 83 77.