Voor het leven gehandicapt na one night stand

Een 40-jarige vrouw uit Gent liet zich begin dit jaar tot een seksavontuur verleiden met een 17 jaar jongere man. Ze betaalde daar een hoge prijs voor, want haar loverboy sloeg haar schedel in met een baseballbat. De vrouw is voor het leven gehandicapt. De dader hoorde zich vrijdag wegens poging tot doodslag veroordelen tot 3 jaar, waarvan 1 jaar met probatie-uitstel.

HADR

BR>

Het slachtoffer ging op zaterdag 23 februari op de lappen. Ze was al behoorlijk "teut" toen ze het ongeluk had Kenan Mese (23) tegen het lijf te lopen. Ze vroeg aan de uitbeender een lift naar huis. Onderweg stopten ze nog in een aantal cafés. Uiteindelijk reden ze naar het Damvalleimeer in Destelbergen, waar ze seks met elkaar hadden.

Na de daad ging Mese om een onduidelijk gebleven reden als een razende tegen haar te keer. Hij sleurde haar uit de auto, schopte haar bewustelooos en sleurde haar naar de oedver van het meer. Vervolgens haalde hij uit zijn wagen een baseballbat en begon ermee op haar hoofd te slaan. Zo hard, dat de knuppel na een viertal slagen doormidden brak.

Kennelijk kwam hij daardoor tot zijn zinnen. Hij sleepte het slachtoffer terug naar zijn wagen en voerde haar naar de spoeddienst van het UZ. eerst wilde hij laten geloven dat hij haar zo op straat gevonden had. Nadien moest hij toegeven dat hij haar zo toegetakeld had. De vrouw, die een zware schedelbreuk opliep, bleef enkele weken in coma. Haar reukzin is ze kwijt, haar smaappapillen zijn zwaar aangetast en aan haar rechteroor is ze doof.