Affiche Lokerse Feesten voorgesteld

De Belgische rockbands Arid en Zornik zijn de nieuwe namen die de organisatoren van de Lokerse Feesten aan de affiche voor de 27ste editie van de muziekhappening hebben toegevoegd. Vanaf vrijdag 2 augustus maken zo'n 40 bands en dj's tien dagen lang hun opwachting op de Grote Kaai. Het volledige programma is dinsdagavond op een persconferentie in de Oost-Vlaamse stad voorgesteld.

BELGA

BR>

Zowel nationale als buitenlandse groepen komen naar de Lokerse Feesten. Belgische groepen, zijn naast Arid en Zornik de Limburgse rockers van Millionaire, folkgroep Laïs, de Izegemse singer-songwriter Flip Kowlier en popgroep Clouseau. Wat buitenlandse acts betreft, prijken onder meer The Waterboys en Kosheen uit Groot-Brittannië, de Cubaanse Orishas en Boudewijn de Groot uit Nederland op de affiche.

Ook danceliefhebbers komen aan hun trekken. Elke festivaldag wordt afgesloten door een bekende of minder bekende dj. Zo mag Dirk Stoops de menigte op maandag 5 augustus met zijn sounds animeren. Dinsdag 6 augustus is het de beurt aan het door Studio Brussel gelanceerde trio van Discobar Galaxie en zaterdag 10 augustus sluiten de broertjes Dewaele van 2 Many DJ's de dag muzikaal af.