Tom Van Landuyt trouwt 'privé'

Acteur Tom Van Landuyt trad woensdag stiekem in het huwelijk met Angela Schijf. De Nederlandse actrice schijnt boven de Moerdijk wereldberoemd te zijn. Daarom waren enkele journalisten van het roddelblad Privé present. Vandaar wellicht ook dat het bruidspaar een tijd verstoppertje speelde op het Antwerpse stadhuis.

Belga

Rond 17u gaf Tom zijn jawoord. Maar niemand van de schaarse aanwezigen op de Grote Markt had hem zien binnenglippen. Van een mediacircus was geen sprake. Enkel een groepje Nederlandse journalisten had postgevat voor Brabo. "We zijn van Privé. Kennen jullie Angela niet? Nou, bij ons is ze heel beroemd, hoor. Nog nooit van de tv-serie Goede tijden, slechte tijden gehoord? Maar die Thomas, hoe ziet die er eigenlijk uit? Heeft hij buiten die musical van Kuifje de laatste tijd nog wat gedaan?"

De omgekeerde wereld dus. Want toen de bruid op badslippers voorbijliep, rinkelde bij ons geen enkele bel. Het werd nog erger toen de aanwezige familieleden de paparazzi op het verkeerde been probeerden te zetten. "Ze hebben elkaar leren kennen in de jungle van Paramaribo, twee dagen geleden..."

Uiteindelijk vond de plechtigheid achter gesloten deuren dan toch plaats. Het koppel trouwde zelfs wat gek op een meegebrachte bak nat gras. Een belofte die ze elkaar hadden gemaakt. Kris Wauters, de enige aanwezige BV, zorgde voor het romantische deuntje.

Waarna het hopeloos lang wachten was op de huwelijksfoto. Misschien omdat die van Privé het gewoon zijn om twee weken in iemands achtertuin te kamperen? In elk geval, Tom en Angela verschenen even na zeven op het balkon. Nog even poseren beneden voor het stadhuis en het paar was alweer weg. Voor het diepte-interview zal u straks dus de Privé moeten lezen.