The Secret of the NAUTILUS

Print
Cryo heeft zich voorgenomen een reeks adventure-games op de markt te brengen, geïnspireerd op de boeken van de beroemde sciencefiction-schrijver Jules Vernes (overleden in 1905). Eersteling in de reeks is 'The Secret of the Nautilus', gebaseerd op '20.000 leagues under the sea'.
BR> Het verhaal: als 21ste-eeuwse wetenschapper neemt u deel aan een onderzoeksmissie op de bodem van de oceaan. Daar stoot u op een vreemde metalen constructie. Vanzelfsprekend trekt u op onderzoek uit, en wandelt u rond in de voetsporen van Kapitein Nemo.

Het spel volgt de klassieke adventure-methode; verzamel voorwerpen in uw rugzak en gebruik ze op de juiste momenten om puzzels op te lossen. The Secret of the Nautilus schiet echter toch wat te kort wanneer het op spelplezier aankomt. Eén van de redenen hiervoor is de stroeve manier van bewegen. U kan in de kamers wel 360 graden rondkijken, maar echt rondwandelen is er niet bij, u kan enkel de omgeving zelf dichterbij halen door op een pijltje te klikken. Er wordt wel een Jules Vernes-wereld gecreëerd, maar wat meer aandacht voor 3D-beelden en beeldschermresolutie had een en ander toch naar een hoger niveau kunnen tillen.

Platform: pc
Genre: Spel, adventure
Producent: Cryo
Prijs: 29,99 euro
Release: nu uit
Nu in het nieuws