Tweede fase heraanleg E17 in Kruibeke start

Print
 Woensdag begint de tweede fase van de werkzaamheden op de E17 tussen Sint-Niklaas en Kruibeke. Dinsdagnacht wordt de signalisatie aangepast en vanaf woensdag, 6 uur zal het verkeer naar het linker- en middenrijvak geleid worden. De op- en afritten van Kruibeke, Haasdonk en Sint-Niklaas blijven voorlopig wel open. Voor het aanbrengen van een nieuwe toplaag zullen de verkeerswisselaars slechts enkele dagen worden afgesloten en is er een omleiding voorzien.
BR>
De tweede fase van de werken start sneller dan voorzien omdat de aannemer nu ook tijdens de week-ends voortwerkt. Als de weersomstandigheden gunstig blijven, zullen de werkzaamheden eind mei volledig afgerond zijn.

Het blijft intussen afwachten of het wijzigen van de signalisatie op de autoweg opnieuw ongevallen zal veroorzaken zoals bij de start van de eerste fase. In totaal gebeurden er reeds dertien ongevallen met twee dodelijke slachtoffers. Dinsdag was er nog een kop-staart-aanrijding met een vrachtwagen op de rechterrijstrook ter hoogte van Sint-Niklaas. Hierdoor ontstond een file tot voorbij Lokeren.
Nu in het nieuws