Kies je interieur in Interium

't Eilandje in Antwerpen heeft er een gerestaureerd karakterpand bij. Interium is gevestigd in een art deco havenmeesterswoning. Deze showroom voor designartikelen is vooral bedoeld voor professionals uit de sector, maar ook consumenten kunnen er ideeën opdoen voor hun interieur.
BR>
Interium verenigt de collecties van zestien designmerken. Alle producten worden in een stijlvol kader voorgesteld. In de eerste plaats is dat bedoeld voor aankopers van winkels, maar ook consumenten kunnen er ideeën opdoen voor hun interieur. "Bij ons kan de consument echter niets kopen. Daarvoor verwijzen we door naar de dealers", zegt Annelies Goedemé, samen met Ageeth Schoenmakers initiatiefneemster van Interium.

Een greep uit de merken die bij Interium worden voorgesteld: het easy living-zitmeubilair van Linteloo, de trendy textielcollectie van Society, gecreëerd door een Italiaans ontwerpersteam, de stijlvolle karpettencollectie van B.I.C. Carpets, de verlichtingsobjecten van Jacco Maris, gekenmerkt door harde materialen en organische vormen, en Roomservice, de basiscollectie meubelen van Nicolaas Van Ransbeeck.

Bij het designcentrum hoort ook een stijlvolle brasserie waar de bezoekers de indrukken van kleuren en vormen wat kunnen laten bezinken.

Interium, Oude Leeuwenrui 23, Antwerpen, 03-226.34.64.

.

Nu in het nieuws