Ratten peuzelen Amerikaanse lijken op

Print
De lijkschouwer in Los Angeles gaat onderzoeken hoe ratten een verbouwde garage hebben kunnen binnendringen waar 61 lichamen lagen opgeslagen. De ratten hebben aan twaalf lijken geknaagd. De gekoelde garage was als noodvoorziening in gebruik omdat het mortuarium van de lijkschouwer vol was. Al in februari werd de rattenplaag ontdekt, maar de lijkschouwer trad er pas mee naar buiten nadat een lokaal televisiestation vorige week had bericht dat ratten verschillende lichamen hadden verminkt.
BR>
Details over de schade aan de lichamen wil de lijkschouwer niet geven. Wel zei een woordvoerder dat de knaagdieren in sommige gevallen alleen hadden geknabbeld aan het materiaal waarin de lichamen waren verpakt. Wanneer de rattenplaag begon, is niet bekend. Mogelijk is de invasie begonnen na de sloop van een naburig medisch centrum.

Ongediertebestrijders zijn in de garage aan de slag gegaan en een gat tussen een muur en de vloer is gedicht. In de garage worden lichamen opgeslagen die niet direct geïdentificeerd kunnen worden of wanneer de nabestaanden geen begrafenis of crematie kunnen betalen.
Nu in het nieuws