Jaloerse vrouw sluit man op

Print
Een ziekelijk jaloerse vrouw heeft haar verloofde 62 dagen lang in de gemeenschappelijke woning opgesloten gehouden om te voorkomen dat hij naar andere vrouwen zou kijken.
BR>
De politie van Görlitz, in de Duitse deelstaat Saksen, zei dat de 38-jarige vrouw als zij wegging altijd de deur afsloot van de flatwoning waar zij met haar 37-jarige vriend woonde. Bij terugkeer sloot zij de deur van binnen af en 's nachts bewaarde zij de sleutel onder haar hoofdkussen. Volgens de krant Morgenpost mocht de man van zijn vriendin niet telefoneren en niet in de buurt van de ramen komen. Tegen vrienden had de vrouw, een moeder van drie kinderen, gezegd dat haar verloofde nooit meer een blik op een andere vrouw zou werpen.

De verloofde, volgens de politie een uitzonderlijk angstige en verlegen man, had zich niet verzet. Pas na 62 dagen was het hem gelukt het huis te verlaten, omdat de vrouw de sleutel in de deur had laten zitten en was gaan slapen. Hij ging naar de politie en deed aangifte van vrijheidsberoving. De vrouw werd in een gesloten psychiatrische inrichting opgenomen.
Nu in het nieuws