Paul McCartney kan 5 miljoen euro krijgen voor avondje optreden

Print
Paul McCartney heeft de kans om de best betaalde Britse entertainer aller tijden te worden. Hij heeft 3 miljoen pond (ongeveer 4,8 miljoen euro) aangeboden gekregen voor een avondje optreden in Las Vegas, zo meldt The Sunday Times.
BR>
Het hotel MGM Grand is dringend op zoek naar een evenement dat de bokswedstrijd om het wereldkampioenschap zwaargewicht kan vervangen. Op 6 april zouden Lennox Lewis en Mike Tyson om die titel strijden, maar de match werd uitgesteld nadat Tyson weer eens een keer in opspraak kwam. Tijdens een persconferentie beet hij zijn tegenstander in de dij. Daarop werd zijn licentie om in de staat Nevada te mogen boksen, ingetrokken.

De MGM Grand, met 5.000 kamers het grootste hotel ter wereld, hoopt met de voormalige Beatle veel mensen te trekken die ook een gokje wagen in het casino. Het optreden zou een einde moeten maken aan een periode van lage bezoekersaantallen in de stad. Door de aanslagen in de VS op 11 september kwamen in december 2001 ruim 2,5 miljoen mensen naar het gokparadijs, 6,2 procent minder dan in dezelfde maand een jaar eerder.
Nu in het nieuws