Tien doden in weekendverkeer

Print
Het weekendverkeer heeft tot zondagavond tien dodelijke slachtoffers geëist - grotendeels jongeren. Het zwaarste ongeval deed zich zondagnacht voor in Jemeppe-sur-Meuse waar drie doden vielen.
Zaterdagnacht reed een wagen in Nandrin in op een elektriciteitspaal. De slachtoffers, 22 en 24 jaar oud, verkeren in levensgevaar. Zondagnacht kwam een 22-jarige bestuurder om het leven in Spontin. In Brasschaat belandde een wagen tegen een boom, de 33-jarige bestuurster verloor daarbij het leven.
In Eernegem overleed een 34-jarige Ieperse aan haar verwondingen toen de wagen een bocht miste en tegen een afsluitingsmuur te pletter sloeg. In Merchtem werd een jonge vrouw bij een botsing op slag gedood.
Een 18-jarig meisje overleed toen de bestuurder van een BMW bij een slippartij op de weg Koksijde-Veurne de controle over het stuur verloor.
Een 23-jarige jongeman kwam zondagnacht om het leven in Bilzen toen zijn wagen tegen een boom knalde. Diezelfde nacht overleed een 16-jarige tiener uit Herstal. Hij werd uit de wagen geslingerd toen het voertuig met vijf passagiers over de kop ging op de snelweg in Loncin.

.

Nu in het nieuws