CL: Juve-Leverkusen woensdag in uitgestelde match

ROME -

Woensdag spelen het Italiaanse Juventus Turijn en het Duitse Bayer Leverkusen in Turijn hun eerste wedstrijd van de tweede ronde van de Champions League voetbal. De wedstrijd werd vorige week (21/11) uitgesteld omdat er een te dichte mist hing.

BELGA

De 'Oude Dame' beleeft moeilijke tijden in Italië. Het staat pas op de 6de plaats op 6 punten van leider Chievo Verona. Zaterdag werd nog met 1-0 verloren op het veld van Lazio Roma. Het vertrek van de Franse internationale Zinedine Zidane naar Real Madrid ligt de supporters nog altijd zwaar op de maag. De Tsjech Pavel Nedved, overgekomen van Lazio, is nog steeds niet goed ingepast in het elftal en zoekt nog naar zijn beste vorm.

Ook in het aanvallend compartiment loopt het niet lekker. Filippo Inzaghi vertrok naar AC Milan. De Fransman David Trézeguet en de Chileen Marcelo Salas zouden het spitsenduo moeten vormen. Maar Salas is geblesseerd en enkele maanden out. Trézeguet kon tegen Lazio niet overtuigen en heeft tegen Leverkusen iets recht te zetten.

En dat belooft moeilijk te worden, want met Leverkusen gaat het heel wat beter. Het won dit weekend met 4-1 van Hamburg en staat aan de leiding in de Bundesliga met 4 punten voorsprong.

Nu in het nieuws