Motorrijdster in levensgevaar na aanrijding in Antwerpen

Aan de Galgenweellaan op Antwerpen-Linkeroever is vrijdag rond 16.45 uur een motorrijder ingereden op een personenwagen. Daarbij is de 22-jarige motorrijder uit Antwerpen zwaargewond geraakt. Een jonge vrouw die achterop zat, is in levensgevaar. Zo werd vernomen van de lokale politie.

BELGA

De motorrijder reed op de Galgeweellaan in de richting van de Blancefloerlaan. Uit die richting kwam een personenwagen gereden met een 69-jarige man uit Zwijndrecht aan het stuur.

De bestuurder van de auto wilde afslaan naar links om een parking op te rijden. Daarbij raakte hij de motorfiets. De motorrijders werden de lucht in geslingerd. De 22-jarige Antwerpenaar die de motorfiets bestuurde, liep zware verwondingen op, vooral aan het onderlichaam. Zijn bijrijdster werd levensgevaarlijk gewond en moest ter plaatse worden gereanimeerd.

Beide slachtoffers zijn naar het Sint-Elisabethziekenhuis gevoerd. De identiteit van het meisje is niet bekend. Vermoedelijk is ze een paar jaar jonger dan de bestuurder. Volgens de politie vecht ze nog steeds voor haar leven.

Nu in het nieuws