STVV spelers met VIP kaart naar eroticabeurs

Print
De promotie voor de eroticabeurs in Hasselt is bij de trouwe STVV supporter André Caubergs uit Paal in het verkeerde keelgat geschoten. Voor en tijdens de wedstrijd tegen Antwerp moest hij meerdere reclameboodschappen voor de eroticabeurs ondergaan en een jonge dame in de aangepaste kledij gaf de aftrap om het de supporters duidelijk te maken waar het tijdens de beurs echt om te doen was.
BR>
André Caubergs reageert misprijzend over de promotiestunt die vorige zaterdag voor de eroticabeurs net voor het begin van de voetbalwedstrijd werd opgevoerd. «Aan de ingang werden wij al opgewacht door kinderen van 12, 13 jaar die folders voor de eroticabeurs uitdeelden. Vervolgens worden enkele pupillen en duveltjes van STVV gevraagd om voor de wedstrijd op het veld aanwezig te zijn om dan even later een erehaag te vormen voor een of andere ingehuurde half ontblote prostituee die als extra promotiemiddel de aftrap mag geven. Daarnaast was er veel meer aandacht tijdens de pauze voor die beurs dan nuttige informatie over de ruststanden van de andere gespeelde wedstrijden,» besluit Caubergs.

Volgens Wather Boonen, commercieel afgevaardigde van STVV is niet zo'n vaart gelopen. «De bewuste persoon heeft ook naar het secretariaat gebeld om zijn klacht te formuleren. Wat het uitdelen van de folders betreft is het maar een peulschil vergeleken met de honderden borden met de affiche naast de wegen. Als er toelating voor gegeven wordt, wie zijn wij dan om de organisatie te verbieden. En wat het bloot betreft was er een duidelijke afspraak gemaakt dat alles binnen de perken moest blijven en zeker geen toestanden uit te halen zoals ze in het verleden op andere Limburgse voetbalstadions werden vertoond, en daar hebben de organisators zich volgens ons strikt aangehouden. Ten slotte heb ik al ruim twee honderd reacties gehad die het wel goed vonden waaronder de spelers. Een aantal van de gratis kaarten werden trouwens door de spelers afgehaald,» besluit Boonen.

.

Nu in het nieuws