Lopez en Beckham hebben mooiste lichaam

Print
LOPEZJennifer Lopez heeft van de vrouwelijke beroemdheden in de wereld het mooiste lichaam. Dat blijkt uit een enquête van het Britse weekblad Celebrity Bodies magazine. Bij de mannen scoort voetballer David Beckham het hoogst.
BR>
Aan de enquête namen 5.000 personen deel. Volgens Celebrity Bodies magazine blijkt uit het onderzoek duidelijk dat mannen weer meer gecharmeerd zijn door ronde vormen en dat dun uit de mode begint te raken. Zo vinden de lezers de ronde billen van de Amerikaanse actrice/zangeres Jennifer Lopez een van haar belangrijkste aantrekkelijkheden.

In de top-50 van de 'hemelse lichamen' bezet de Britse actrice Catherine Zeta-Jones bij de vrouwen de tweede plaats, gevolgd door fotomodel Elle Macpherson, actrice Angelina Jolie en oud-Spice Girl Geri Halliwell. Zangeres Janet Jackson staat op de 32ste stek en actrice Julia Roberts op de 45ste.

Verder is het volgens het blad duidelijk dat bij de mannen een fit en sportief lichaam het best wordt gesmaakt. Daarom scoren Manchester United-voetballer David Beckham, de Britse prins William en acteur George Clooney zeer hoog. De acteurs Will Smith en Bruce Willis eindigen in de achterste gelederen.

.

Nu in het nieuws