Proms dromen van alweer extra-show

Het succes van de Night Of The Proms, editie 2001, wordt hoe langer hoe onwaarschijnlijker. Midden in wat al een recordeditie is, met meer dan 310.000 bezoekers in Antwerpen alleen, denken de organisatoren aan nog een extra-concert. Dat vindt op 18 december plaats, indien de vraag naar tickets blijft voortduren.

BR>

Of dat extra-concert er echt komt, hangt niet alleen af van de publieksvraag. De organisatoren onderhandelen ook nog met de betrokken artiesten, die hun toestemming moeten geven om een extra-show in te schrijven op wat als vrije dag stond aangevinkt.

"Bij eerdere edities van Night Of The Proms merken we dat de ticketvraag stopt voor het eerste concert", zet organisator Jan Vereecken. "Maar nu blijven mensen bellen. Misschien heeft het ook te maken met de enthousiaste reacties op deze editie, die de meesten toch als een van de beste bestempelen. We merken ook op onze website dat bezoekers - vooral jongeren - zeggen dat ze nog eens willen komen kijken."

Wie al wil reserveren voor de extra show (de 22ste in Antwerpen, met zittend middenplein), kan bellen naar 070-345.345. De namen komen op een wachtlijst, en men wordt verwittigd van zodra de show is bevestigd.

Nu in het nieuws