AA Gent tilt niet zwaar aan uitlatingen Schepens

GENT -

Adjunct-trainer Herman Vermeulen van AA Gent tilt niet zo zwaar aan de uitlatingen van Gunther Schepens. Het boegbeeld neemt trainer Patrick Remy in een Vlaamse krant zwaar op de korrel. Gent brengt volgens Schepens anti-voetbal en verkeert in een crisis. Met de Franse trainer, zo zegt Schepens, valt niet te praten.

BELGA

"Ikzelf til niet zo zwaar aan de uitlatingen van Schepens", zegt Vermeulen. "Wat staat er in het artikel te lezen? Slechts enkele bemerkingen van een speler, dik in de verf gezet met daarenboven een opvallende foto. Ik keur de uitlatingen niet goed, maar ook niet af. Misschien heeft Gunther al diverse instanties op de hoogte gebracht en kreeg hij geen gehoor. Vandaar wellicht dat artikel", meent Vermeulen.

"Kijk, in eigen land zijn we die stukjes niet gewoon. In andere landen kan dat allemaal perfect en is het een teken aan de wand dat er iets schort. In feite heb ik liever iemand als Schepens die voor zijn mening uitkomt dan personen die altijd lopen te klagen, maar wanneer de persjongens in de buurt zijn lachende gezichten opzetten en alles zo fantastisch vinden binnen de club".

Leider Gent ontvangt zondag Club Brugge, de tweede in de stand. Dat de uitspraken van Schepens, die zijn aanvoerdersband zegt te zullen inleveren, niet echt op een goed moment komen, spreekt Vermeulen tegen. "Ze komen helemaal niet ongelegen. Wij staan enkele punten voor op het plan dat we uitdokterden voor aanvang van de competitie. Vergeet dat niet. Trouwens, het is misschien beter dat er nu iemand aan de alarmbel trekt voordat het eventueel te laat is".

Nu in het nieuws