Dieven op pad in Kasterlee

Dieven drongen vrijdag tussen 19.45u en 22.30u binnen in een woning in Hulst in Kasterlee. Ze boorden het cilinderslot van de achterdeur uit en forceerden een raam met een schroevendraaier. Ze stalen juwelen en een som geld. Diezelfde avond tussen 20u en 22u is er nog ingebroken in een woning in Meeregoor. De daders forceerden ook met een schroevendraaier de achterdeur en verdwenen met juwelen en geld.

BART VAN DEN LANGENB

BR>

De bewoners van een huis in Kleinrees kregen in de nacht van zondag op maandag tussen 2.30u en 6u dieven op bezoek. De daders forceerden een schuifraam aan de achterkant van de woning. Ze gingen aan de haal met een aantal persoonlijke bezittingen en een donkerblauwe Mercedes ML 270 (type terreinwagen) met nummerplaat DQQ815.

In Grootrees is diezelfde nacht een nummerplaat van een auto, die geparkeerd stond op de oprit van een woning, gestolen. Waarschijnlijk gaat het om dezelfde daders. De gestolen nummerplaat PSG083 is waarschijnlijk op de gestolen Mercedes 270 bevestigd. Heeft u informatie over de daders en/of het voertuig?

Nu in het nieuws