Richt woonkamer knus in

Print
De woonkamer snakt na de zomermaanden waarin vooral de tuin als dé leefruimte bij uitstek wordt gebruikt, naar een beetje aandacht. En die krijgt ze ongetwijfeld ook, want nu de zon stilaan haar laatste warme stralen afgeeft, zoekt iedereen weer de knusse warmte binnenshuis op. Tijd dus om uw interieur daarop voor te bereiden.
BR>
Vorig jaar al lanceerde JAB Anstoetz taft in de interieurwereld, en sindsdien zijn zowel klanten als interieurdesigners tuk op de majestueuze glans van deze stof. 'Taftissimo' is de naam van de nieuwe herfstcollectie en dat begrip is zeker niet uit de lucht gegrepen. Taft, taft, en nog eens taft in talloze kleuren is wat u voor komend seizoen wordt aangeprezen.

De nummer één in de taftcollectie is 'Saba', met een keuze tussen liefst 153 kleuren, zodat iedereen wel een tint naar zijn zin kan vinden. 'Rigoletto' en 'Dacapo', met hun rijkelijke borduurwerk, zijn er in twaalf kleuren. Een andere nieuwkomer is 'Palace', ook al in 37 kleuren beschikbaar.

Naast taft is er ook de retrotrend. De sixties en seventies zijn helemaal terug van weggeweest. Eén van de vruchten van die trend is 'Modo', een collectie die moderne prints combineert met semi-transparante stoffen in typische retrokleuren zoals oranje, bruin, lichtgroen en paars. 'Ombra' met zijn architecturale, moderne stijl en seventieskleuren lijkt uit de pop-art te zijn weggelopen.

Veelbelovend zijn alvast de namen van de collecties 'Nudisto', 'Beach', 'Strip' en 'Dance'. Ze verklappen meteen al het thema waarop schilder Heiner Meyer zich heeft gebaseerd: erotiek. Lichte penseelstreken onthullen de contouren van vrouwenlichamen en hier en daar zijn heel subtiele accentjes aangebracht. Ook de countrystijl lijkt terug. 'Meridio', 'Larimar' en 'Arion' gaan helemaal de plattelandstoer op en zijn door hun brandvrije kwaliteit en gemakkelijk onderhoud ook ideaal in hotels en restaurants. Hun zacht madeliefjespatroon met ruitjes en strepen doet je zo wegdromen.

.

Nu in het nieuws