Pooier opgepakt in Brussel toen hij meisjes ging verkopen

Print
Een 38-jarige Bulgaar, Pavelivanov M., is ter beschikking gesteld van het Brusselse parket. Hij wordt verdacht van het aanzetten tot ontucht, seksuele uitbuiting via prostitutie van een minderjarige en mensenhandel.
BR>
Bij een patrouille merkte de politie van Brussel dinsdag een verdacht voertuig op aan de Koopliedenstraat. Twee vrouwen en drie mannen bevonden zich in de wagen. De vrouwen gedroegen zich zeer zenuwachtig en angstig. De dames, onder wie één minderjarige, bleken uit Bulgarije te komen en waren op illegale manier België binnengebracht om er in de prostitutie te werken. Hun paspoorten waren door Pavelivanov in beslag genomen. Deze laatste had een Turkse kennis, een zekere Bilal G. die in Antwerpen woont, gevraagd om hem met de twee jonge vrouwen naar Brussel te brengen.

Omdat de twee meisjes zich verzetten tegen de plannen van de Bulgaar besliste de man de twee dan maar te verkopen een een andere pooier en dit voor 70.000 frank. De minderjarige vrouw is intussen in veiligheid gebracht, de andere vrouw is naar Bulgarije gerepatriëerd.

.

Nu in het nieuws