Multimediagroep neemt Men@Work over

Telenet heeft maandag met succes de gesprekken afgerond voor de overname van zijn dochterbedrijf Men@Work. Het in Hasselt gevestigde bedrijf, gespecialiseerd in internet- en multimediatoepassingen, wordt volledig overgenomen door een Belgisch-Nederlandse multimediagroep, zo maakte Telenet dinsdag bekend.

BELGA

Men@Work telt momenteel 30 werknemers. Eind januari besliste de raad van bestuur van Telenet in het kader van een strategische heroriëntering van zijn kerntaken uit te kijken naar een overnemer voor de internet- en multimediadochter.

De groep privé-investeerders bestaat langs Nederlandse zijde uit Richard de Booij, Guus Verhees, Michiel Reinoud en Rutger Wijnholt - actief in de multimediasector met Wannahaves BV - en langs Belgische zijde uit Hedwig Dethée, meteen de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Men@Work.

Telenet wil in de toekomst prioriteit blijven geven aan de uitbouw van zijn breedbandnetwerk, zijn telefonie- en internetproducten, zijn breedbandinternetaanbod en de verdere ontwikkelingen op het vlak van interactieve digitale televisie.