Gossip

Print
BRITNEY SPEARS slaat haar vleugels uit. De zangeres heeft een platenproductiefirma opgericht en haar eerste artiest getekend. Het is de 17-jarige KRISTY LEE, een beginnend countrysterretje. SPEARS zal een rolletje spelen in LEE's videoclip en haar meenemen op haar eerstvolgende toer. Dat komt dus wel goed.
Ofschoon NOEL GALLAGHER een andere ervaring heeft. De OASIS-gitarist probeert zich met alle macht los te maken van het door hem opgezette label Sour Mash en de eerste band op het label, Proud Mary. Het ziet er naar uit dat het debuutalbum gigantisch flopt. Tot dusver zijn er slechts 500 exemplaren van verkocht. Volgens GALLAGHER gaat het met OASIS beter dan ooit. Hij en zijn broer LIAM zijn weer dikke vrienden.

KISS mag nog steeds bestaan, de heren zijn wel gefascineerd door het einde. Speciaal voor de fans hebben ze de KISS Kasket op de markt gebracht, de KISS-doodskist. De kist, versierd met het logo van de band, zal waarschijnlijk vooral dienstdoen als koelbox vanwege de uitstekende isolerende eigenschappen. De KISS Kasket is te verkrijgen via de officiele KISS-website: www.kissonline.com.

Terug van weggeweest: LEONARD COHEN. Negen jaar na The Future brengt de Canadese poëet weer een cd uit. De titel van het in oktober te verschijnen album is simpel Ten New Songs. Zeven jaar lang bivakkeerde COHEN als Zen-monnik op een berg in Californië. Twee jaar geleden kwam hij naar beneden om in Los Angeles aan een nieuwe plaat te gaan werken.

Over Los Angeles gesproken: de autoriteiten daar hebben een tape openbaar gemaakt van een telefoongesprek van hardrocker TOMMY LEE met de hulpdiensten. LEE (Mötley Crüe, Mathods of Mayhem) belde om hulp omdat op een feestje dat hij en zijn voormalige vrouw PAMELA ANDERSON ter ere van hun zoontje Bradon gaven, een van de bezoekende kinderen verdronk in het zwembad. Via de telefoon werd een wanhopige en scheldende LEE uitgelegd wat hij moest doen om het jongetje te kunnen redden. Na 7 minuten, toen duidelijk was dat hulp niet meer baatte, verbrak LEE de verbinding. De politie wilde niet zeggen waarom deze tape naar buiten is gebracht.

WHITNEY HOUSTON ligt in de clinch met dierenbeschermingsorganisaties. En niet voor de eerste keer. De diva wordt nu verweten bontjassen te dragen. De organisaties hebben aangekondigd hinderlijk aanwezig te zullen zijn bij de uitreiking van een belangrijke prijs aan WHITNEY binnenkort in Las Vegas. HOUSTON zelf kan er niet mee zitten. Ze heeft alvast gezegd haar mooiste bontstola aan te trekken.

.

Nu in het nieuws