E-pro lanceert www.leuvenwinkelstad.be

Print
De Limburgse firma E-pro is gestart met www.leuvenwinkelstad.be, een primeur voor ons land. Op deze site krijgen alle 1.200 winkels van de universiteitsstad een gratis "etalage" met de foto van het uitstalraam, naam en adres van de zaak. Wie een luxueuzere etalage wil, een link naar de bestaande eigen site of een nieuwe website moet betalen. Momenteel bevat www.leuvenwinkelstad.be al 515 "etalages" waarvan 75 handelszaken een betalende optie genomen hebben.
E-pro staat voor electronic-professionals-productions-promotion en werd een jaar geleden opgericht door het consulting en trainingsbureau Theo De Gelaen ° Partners. Aanvankelijk hield het zich enkel bezig met het maken van websites in opdracht. Een tijd terug werd gestart met het winkelstad.be-project. "We zijn wegens de goede contacten begonnen in Leuven. Half juli gaat een gelijkaardig initiatief in Hasselt van start. Voor de rest van Vlaanderen plannen we een site winkelsteden.be", aldus Frank Knippenberg.

Het samenbrengen van alle winkelsites uit een bepaald gebied op één grote biedt volgens de initiatiefnemers grote voordelen inzake de bekendmaking van de website. E- pro belooft tal van initiatieven om de klanten/bezoekers te stimuleren leuvenwinkelstad.be regelmatig te bezoeken. Het biedt aan de handelaars ook een contract aan om de informatie op hun sites op vraag te actualiseren. E-commerce via dit kanaal is momenteel nog niet aan de orde, maar is zeker een optie voor de toekomst.
www.leuvenwinkelstad.be

.

Nu in het nieuws