Zaterdag 9 juni

Print
Ram 21-3 t/m 20-4
Een fascinerende persoonlijkheid wandelt uw leventje binnen, en zet heel wat tongen in beweging. In de loop van de dag worden aan het werk gerelateerde zaken steeds belangrijker. Het begint allemaal met nieuwe idee‘n en succesvolle discussies. Probeer koffie, sigaretten, drank en snoep te mijden.

Stier 21-4 t/m 20-5
In de liefde is dit min of meer een 'neutrale' dag. Mogelijk krijgt u wel de hartverwarmende verzekering dat de liefde die iemand voor u voelt nog niet is verminderd, ook al kunnen jullie niet meer bij elkaar zijn. Op het werk ontstaan spanningen als gevolg van de veranderingen die er worden doorgevoerd.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6
Thuis kan een probleem ontstaan dat alleen is op te lossen door hard te werken, helder te denken en door eerlijk te blijven. Op het werk probeert u een bepaalde zaak erdoor te drijven. Het is echter belangrijk dat u wordt gesteund door uw collega's. U bent erg gericht op geldzaken en dat kleurt vandaag uw gedachten.

Kreeft 22-6 t/m 22-7
U en iemand tot wie u zich aangetrokken voelt, hebben een voortdurend veranderende haat-liefde relatie. Dat zorgt ervoor dat het vandaag een opwindend dagje wordt. In professioneel opzicht staat u een dag van hard werken en weinig rendement te wachten. Misschien is dat het gevolg van een slechte organisatie.

Leeuw 23-7 t/m 23-8
Een relatie kan vandaag onder druk komen te staan, vooral wanneer een van jullie vindt dat hij/zij teveel vrijheid moet inleveren. Probeer op het werk te zorgen voor een stabiele, evenwichtige situatie. Wees extra voorzichtig met geld en met credit-cards. Wat de gezondheid betreft, krijgt u misschien een geruststellende mededeling.

Maagd 24-8 t/m 23-9
De laatste tijd voelt u steeds meer de behoefte om u verder te ontwikkelen. Denkt u aan een cursus, of misschien zelfs een complete opleiding? Probeer aan alles wat u op het werk doet een persoonlijk tintje te geven. De financi‘le consequenties van de zaken die u onlangs heeft ondernomen, worden nu duidelijk.

Weegschaal 24-9 t/m 23-10
Ongetwijfeld is het mogelijk om de zaken thuis weer op de rails te krijgen. Maar dan moet u wel duidelijk maken wat u precies wilt. Op het werk hebt u geen tekort aan goede idee‘n, maar u bent nog steeds erg afhankelijk van collega's met meer ervaring. Over geldzaken hebt u allerlei idee‘n die soms echter in strijd zijn met elkaar.

Schorpioen 24-10 t/m 22-11
U hebt het gevoel dat de maatregelen die u hebt genomen voor een betere gezondheid, eindelijk vruchten beginnen af te werpen. U hebt geen gebrek aan zelfdiscipline, maar toch kan het moeilijk zijn een bepaald programma gedurende een lange periode vol te houden. Gun uzelf daarom iedere week een vrije dag.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12
Het lijkt een romantische dag te worden. Is er misschien iets te vieren? Wat het werk betreft, is het lang niet gemakkelijk om met uw gedachten bij praktische zaken te blijven. Ook niet als u weet dat het moet. Controleer alle financi‘le overzichten op fouten, en wees bedacht op diefstal of op het verlies van iets kostbaars.

Steenbok 22-12 t/m 20-1
U verlangt misschien naar het verre en het exotische. Misschien heeft u daarbij niet zozeer een land als een bepaalde persoon in gedachten. Het is een dag waarop u uw inkomen kunt aanvullen door initiatief te tonen. Vermijd vandaag rokerige ruimtes, en gun uzelf zuivere lucht.

Waterman 21-1 t/m 19-2
Thuis is het vooral belangrijk om duidelijk te communiceren. Anders worden er allerlei signalen afgegeven die nooit de plaats van bestemming kunnen bereiken. U bent zo energiek dat u alles aan lijkt te kunnen. Waarschijnlijk heeft iemand een goed woordje voor u gedaan, want aan de financi‘le verwarring lijkt opeens een einde te zijn gekomen.

Vissen 20-2 t/m 20-3
Helaas zal een aantal Vissen vandaag worden gescheiden van hun geliefde, ouders of kinderen. Iets of iemand opent uw ogen, en plotseling ziet u professionele kansen die u nooit voor mogelijk had gehouden. Bent u niet wat al te optimistisch met betrekking tot een bepaalde investering?
MEEST RECENT