Warrantenplan voor werknemers Concentra

De buitengewone aandeelhoudersvergadering van de multimediagroep Concentra heeft vrijdagavond in Antwerpen het licht op groen gezet voor het warrantenplan voor de werknemers van de groep. Dat betekent dat de werknemers de mogelijkheid krijgen om ook aandeelhouder van Concentra te worden.

Kdejager

De grote lijnen van het plan zijn vrijdag door de aandeelhouders goedgekeurd. De precieze invulling gebeurt later. In totaal zijn maximum 627.000 warranten voorzien, die recht geven op de aankoop van evenveel nieuwe aandelen van Concentra (nieuw). Zoals bekend gaat het om

nieuwe

aandelen van het Limburgs-Antwerps multimediabedrijf, zónder het grote pakket van aandelen Ubizen, en gesplitst in drie delen. Daarmee wordt precies 3% van het totaal aantal aandelen van het nieuwe Concentra (20,9 miljoen) voorbehouden voor de werknemers. De warranten worden gratis aan de werknemers van de groep Concentra aangeboden. "Nu al staat vast dat de 700 mensen van de Regionale Uitgeversgroep (de uitgeefdochter van Concentra) op het plan zullen kunnen intekenen. Voor de overigen moeten we het nog onderzoeken", zegt Willy Lenaers.

Nu in het nieuws