Corina Morariu wordt behandeld voor leukemie

MIAMI -

De Amerikaanse tennisster Corina Morariu lijdt aan een zeldzame vorm van leukemie. Het nieuws werd maandag bekend gemaakt door haar manager. Morariu ondergaat in Florida chemotherapie.

REUTERS

BR>

De 23-jarige speelster uit Detroit won in 1999 samen met Lindsay Davenport op Wimbledon het dubbelspel. Op de Australian Open van dit jaar zegevierde ze met de Zuid-Afrikaan Ellis Ferreira in het dubbel gemengd.

Morariu's manager, David Egdes, van de International Management Group (IMG), zei: "Onze gedachten en gebeden gaan uit naar Corina en haar familie. We wensen haar allen een spoedig herstel. Corina is een zeer harde werkster en ziet de toekomst optimistisch tegemoet."

Egdes voegde er aan toe dat het niet duidelijk was hoe lang Morariu al aan de ziekte lijdt. Twee weken geleden gaf ze vermoeid forfait voor het WTA-toernooi van Berlijn. Bij haar terugkeer in Florida werd de ziekte vastgesteld.

Morariu, die getraind wordt door haar echtgenoot Andrew Turcinovich, won in totaal 12 WTA-dubbeltitels en één enkeltoernooi, dat van het Kroatische Bol in 1999.

Nu in het nieuws