Vlaanderen-T-Interim in Bayern-Rundfahrt

Print
BRUSSEL - De formatie van sportdirecteur Roger Swerts is de enige Belgische ploeg in de Duitse rittenwedstrijd Bayern-Rundfahrt (2.4) die van 23 tot en met 27 mei gereden wordt.
BR>
De vierdaagse start met een rit over honderd kilometer in en rond Pharrenkirchen. De rittenwedstrijd wordt zondag beslecht in Forchheim. "Wij hopen alvast op ritwinst net als twee jaar geleden wanneer Kris Gerits primus was", meldt Roger Swerst van Vlaanderen-T-Interim.
"Het eindklassement is te hoog gegrepen. Temeer er op de tweede dag, 's namiddags, een individuele tijdrit op het programma staat van 12 kilometer. Wij hebben geen echte specialist mee voor deze discipline. Je kan deze Bayern-Rundfahrt het best vergelijken met de Ronde van Luxemburg. Korte maar eerder lastige ritten", besluit Swerts.

Yoeri Beyens moest in extremisch afzeggen voor de Bayern-Rundfahrt. Een onderzoek wees uit dat hij conditioneel niet in vorm was. Beyens wordt vervangen door Geoffrey Demeyere. De ploeg: Geoffrey Demeyer, Stijn De Schoenmacker, Kris Gerits, Nico Sijmens, Tom Vannoppen, Jan Verstraeten.

.

Nu in het nieuws