Wanadoo Belgium lanceert prepaid internettoegang

Wanadoo Belgium is de eerste provider in België die prepaid toegang tot het internet aanbiedt zonder factuur of contract, dankzij de Wanadoo Surfcard. De kaart kost 800 frank en is goed voor 20 surfuren (tijdens daluren), hetzelfde tarief als Belgacom. "Onze studies toonden aan dat de prijs van het internet aanvaardbaar is voor de surfers, ze willen enkel meer controle en duidelijkheid over hun budget", vertelt communicatie-verantwoordelijke Jean-Pascal Bouillon van Wanadoo.

WIM BRILLOUET

Hoelang het gratis internet in België nog blijft bestaan is nog niet duidelijk, maar met de nieuwe Surfcard zet Wanadoo in ieder geval een nieuwe trend in. De kaart kost 800 frank en is daarmee niet meteen een concurrent voor de andere operatoren zoals Belgacom, die ook 40 frank in de daluren vraagt.

De kit is vanaf vandaag te koop in de Mobistar Centers, op de website (www.wanadoo.be) of ook telefonisch te bestellen (0800-12 400). De kit bevat een kaart met een krabcode die u 10, 20 of 30 uur internettoegang verschaft. Wanneer het uurkrediet minder dan twee uur bedraagt, wordt de gebruiker per e-mail verwittigd. Bijladen kan altijd on line. U krijgt ook 20Mb webruimte, een e-mailadres en een installatie cd-rom. Zodra de aansluiting geactiveerd is, kan de gebruiker naar hartelust en in alle vrijheid op het net surfen.